Transport auto pe platforma Germania Romania tur retur

Transport masini germania romania

Asiguram transport auto pe platforma Germania Romania si Romania – Germania la cele mai avantajoase costuri. Avem soferi calificati, masini de transport si platforme noi. transporta cu noi in siguranta deplina masini si utilaje agricole.

Preturi Platforma Germania

Ai din start cel mai mic pret!

Alege sa trasporti o masina cu Magic Trans din Germania catre Romania sau din Romania in Germania si iti vom oferi cel mai bun pret garantat!

Flota de transport si platforme

Masinile noastre sunt impecabile

Exigenta este caracteristica noastra. Pentru a oferi un transport in siguranta fiecare transport este verificat de mai multe ori iar masinile noastre sunt noi!

Soferi specializati autorizati

Magic Trans alege cei mai buni soferi

Tinand cont de cerinta de piata a clientilor de a avea soferi responsabili cu bun simt si foarte atenti, in echipa noastra sunt angajati doar soferi profesionisti cu experienta si care cunosc foarte bine traseul.

Curse zilnice cu platforme in Germania

Romania Germania

Efectuam curse zilnice din Romania spre Austria pe trasee bine stabilite si retur. E foarte simplu sa aduci o masina in tara cu Magic Trans! Faci o rezervare telefonica si transporti masina in siguranta!

Transport auto pe platforma

Oferim cel mai rapid serviciu de transport masini Germania – Romania la cel mai bun pret, transportam pe platforma din flota proprie masini din Germania. Alege sa transporti in deplina siguranta masini, atv-uri, motociclete, tractoare mici, utilaje agricole si autoutilitare.

Serviciul nostru de transport auto pe platforma se realizeaza de la adresa la adresa (dor-to-dor).

REDUCERI DE PANA LA 50%

Ieftin nu inseamna mai prost!

In functie de numarul de masini si/sau de frecventa transporturilor de autoturisme alaturi de Magic Trans oferim reduceri substantiale. Noi stim sa ne fidelizam clientii!

Alege sa transporti masina cumparata din Germania cu Magic Trans!

transport maisna germania

REZERVARI transport auto Romania – GERMANIA

REZERVARI TELEFONICE

Firma de transport persoane Magic Trans va sta la dispozitie cu informatii complete si detalii privind transportul de masini si utilaje   24 de ore din 24 7 zile din 7.

Daca aveti intrebari privind  pretul serviciului de transport, conditiile de transport, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

Derulează în sus